Werkwijze

Stofferen is maatwerk. Voor elk te stofferen object moet apart een prijs bepaald worden. Deze is afhankelijk van een groot aantal factoren:
Wat is de vorm van het object en hoe moeilijk is het om het te stofferen. Hoe moet het uit elkaar gehaald worden . Welke materialen moeten vernieuwd worden en welke kunnen behouden blijven. Welke manier van stofferen is vereist en/of gewenst, hoeveel stof is er nodig. Wat is de prijs van de gekozen stof.
Ongezien een prijs afgeven kan dus niet.

Hoe gaan wij te werk?
U wilt weten wat het kost om een bank, fauteuil, eetkamerstoel, hocker of bedachterwand te stofferen. Voor een offerte  maakt u een afspraak via telefoon of mail.  (vermeld uw naam, de volledige adresgegevens, telefoonnummer en voeg enkele duidelijke foto’s toe). Peter Konings meet uw zitbank, fauteuil, eetkamerstoel of hocker en bekijkt welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Hij luistert naar uw specifieke wensen en bespreekt de mogelijkheden. Woont u in de regio, dan bezoekt Peter  u, indien nodig, thuis.
Tijdens dit bezoek brengt hij staalboeken met meubelstoffen, kunstleer en/of leer mee, waaruit u een keuze kunt maken.
Peter adviseert bij de keuze van de stoffen. Deze moeten passen bij uw eigen smaak, uw leefstijl, het te stofferen zitmeubel en uw bestaande interieur.
Op basis daarvan maakt hij een offerte.

Gaat u akkoord met de offerte, dan bestellen wij de door u gekozen stof, kunstleer en/of leer en starten wij op de aangegeven periode met het stofferen van uw zitmeubel.

Konings